Q&A

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze producten. Mocht je vraag er niet tussen staan dan kun je altijd contact met ons opnemen.


Ik kan na het redesign mijn favoriete thee niet meer vinden, wat nu?

Bij het optimaliseren van Piramide hebben we sommige namen gewijzigd zodat deze beter in het assortiment passen. Zie hieronder een overzicht met alle gewijzigde namen:

Oude naam Nieuwe naam
ReinigendDetox
Rooibos SpicyRooibos Chai
Rooibos JuicyRooibos perzik en sinaasappel
Reinigend losse theeReinigend losse thee

Wat zijn de diverse buckets in het nieuwe gezicht van Piramide?

  • Enkelvoudige kruidenthee

Piramide biedt een reeks enkelvoudige kruiden theeën in zuivere en pure vorm. De meeste soorten zijn enkelvoudig, maar sommige varianten zijn samengesteld voor een optimale smaak. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke kop pure kruidenthee.

  • Groene thee

De groene theeën van Piramide zijn met zorg samengesteld. De reeks biedt een divers aanbod; van authentieke groene thee smaakprofielen tot verrassende fruit en kruiden combinaties.

  • Kruideneffect

Piramide biedt een reeks uitgebalanceerde kruidenmelanges, die niet alleen bekend staan om hun weldadige effect maar die ook nog eens heerlijk smaken.

  • Smaaksensaties

Smaaksensaties van Piramide: bijzondere mixen van kruiden en specerijen voor een ultieme smaak- en geurbeleving.

  • Rooibos

Piramide biedt een reeks zorgvuldig geselecteerde rooibosvarianten om op elk moment van te genieten.

  • Zwarte thee

Piramide biedt een reeks klassieke zwarte theemelanges van biologische kwaliteit.

  • Kinderthee

Piramide biedt een reeks heerlijke theeën die speciaal samengesteld zijn voor kinderen. De ingrediënten worden met zorg geselecteerd zodat ze volstrekt veilig zijn.

  • Losse thee

De grootste keuze aan biologische losse thee en kruidenmelanges. Voor ieder wat wils, en zelf kan bepalen hoeveel thee u in uw zakje, eitje of zeefje doet.


Zijn er ingrediënten gewijzigd?

Bij Piramide geloven wij in het continue verbeteren van de kwaliteit van onze producten. Daarom zijn wij altijd kritisch naar recepturen, en nemen we deze stuk voor stuk onder de loep. Waar nodig, is zijn sommige recepturen verbeterd en aangepast voor de beste kwaliteit en smaakbeleving.


Zijn deze nieuwe verpakking nog op dezelfde punten te koop?

Vanaf 2018 zijn de nieuwe verpakkingen verkrijgbaar op de diverse verkooppunten, welke ongewijzigd blijven.