Liefde voor thee is onze enige toevoeging

Liefde voor thee is onze enige toevoeging

Alle producten van Piramide zijn 100% biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien krijgen alle ingrediënten ruim de tijd om te groeien en te bloeien en dat proef je! Onze pure liefde voor thee is onze enige toevoeging.

Die liefde reikt veel verder dan de theeproductie zelf. Wij dragen zorg voor onze medewerkers op de thee- en specerijenvelden en proberen op alle fronten het milieu waar mogelijk te ontlasten. Daarom gebruiken wij ongebleekte theezakjes en zijn deze voorzien van biologische katoenen koordjes.

 

FSC-gecertificeerd

Onze verpakkingen dragen het Forest Steward Council-logo. Daar zijn we trots op. Deze organisatie zorgt er namelijk voor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Voor ons papiergebruik voor de verpakkingen worden bomen herplant, zodat de lokale flora en fauna in stand blijven.

Bekijk ook

Wie kennen de producten beter dan de lokale keurmeesters zelf? Daarom worden alle theesoorten en specerijen tijdens de pluk terplekke Continue Reading

Op onze thee- en specerijenvelden werken we volgens biologische richtlijnen en overwegend conform de fairtrade-richtlijnen. Daarmee dragen wij bij aan betere Continue Reading