Het begint bij onze lokale keurmeesters

Het begint bij onze lokale keurmeesters

Wie kennen de producten beter dan de lokale keurmeesters zelf? Daarom worden alle theesoorten en specerijen tijdens de pluk terplekke geselecteerd. De meeste producten worden met de hand geplukt. Daarna volgt de verdere bewerking, zoals het snijden, en wordt alles diverse keren gecheckt op kwaliteit.

Double check

Eenmaal in onze fabriek aangekomen worden de theesoorten en de specerijen opnieuw uitgebreid gecontroleerd op pesticiden en microbiologie. Uiteraard spelen geur en smaak ook een grote rol. Bij Piramide staan we bekend om onze uitmuntende smaak en kwaliteit en dan kun je niet secuur genoeg zijn. Daarom werken wij volgens de BRC-kwaliteitsnorm: de wereldwijde standaard voor hygiëne- en voedselveiligheidseisen.

Voldoet de thee aan alle eisen? Pas dan worden onze producten eventueel gemelangeerd – samengesteld op smaak – en verpakt in Piramide verpakkingen.

Bekijk ook

Alle producten van Piramide zijn 100% biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien krijgen alle ingrediënten ruim de tijd om Continue Reading

Op onze thee- en specerijenvelden werken we volgens biologische richtlijnen en overwegend conform de fairtrade-richtlijnen. Daarmee dragen wij bij aan betere Continue Reading