Pure oorsprong

De lekkerste thee hangt het hoogst

Piramide thee wordt nóg lekkerder wanneer je de achtergrond ervan kent. Onze experts weten precies waar ter wereld de beste biologische theeën, kruiden en specerijen groeien. Daarom beheren wij juist op die plekken eigen theebomen en kruidenvelden en werken we samen met lokale ondernemers.

Het begint bij onze lokale keurmeesters

Wie kennen de ingrediënten beter dan de lokale keurmeesters zelf? Daarom worden alle theesoorten en specerijen terplekke geselecteerd vóór de pluk. Sommige worden met de hand geplukt, andere machinaal. Daarna volgt de verder bewerking, zoals het snijden, en wordt de waar diverse keren gecheckt op de kwaliteit.

Liefde voor thee is onze enige toevoeging

Alle producten van Piramide zijn 100% biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien krijgen alle ingrediënten ruim de tijd om te groeien en te bloeien en dat proef je! Onze pure liefde voor thee is onze enige toevoeging.

Een met mens en natuur

Op onze thee- en specerijenvelden werken we volgens biologische richtlijnen en overwegend conform de fairtrade-richtlijnen. En dragen we bij aan betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Zodat zij kunnen investeren in hun bedrijf en in betere leefomstandigheden voor een duurzame toekomst.