Citroen met honing

Citroen met honing

Deze thee is heerlijk verfrissend door de citroen en krijgt een zoetere smaak door de honing die eraan toegevoegd is. Samen een goede combinatie! De groene thee die als basis is gebruikt, is afkomstig uit het Vietnamese bergdorpje Suoi Bu. Piramide is zeer betrokken bij dit bergdorpje en levert een directe bijdrage aan het welzijn van de lokale bevolking en aan de omgeving. Deze bijzondere groene thee is met de hand geplukt en gecombineerd met echte citroenschil, een erg lekkere combinatie!

Ingredienten

Groene thee*, lemon myrtle*, witte thee*, natuurlijk aroma*, citroenschil* (0,5%), honing* (0,5%). * = van biologische oorspong

Bereidingswijze

Laat een theezakje trekken in een kop of glas met gekookt water dat afgekoeld is tot 80°C. Laat de thee 3 minuten trekken voor een optimale smaak.

Een gezonde aanrader voor

Dorstlesser

Overige smaken Fruitthee

Bij de fruitthee wordt groene thee als basis gebruikt en voert fruit de boventoon. Fruit & groene thee zijn een ideale combinatie! De krachtige smaak van groene thee is een geode combinatie met het de frisse en zoete smaak van fruit.