Persbericht

Zin in de … Winter

Met de herfst en winter periode in aantocht introduceert biologisch theemerk Piramide een nieuwe variant: Zin in de… Winter. Zin in de… Winter is een kruidige en verwarmende melange en bevat onder andere kaneel, kardemom, gember en groene thee.

Zodra de eerste zonnestralen weer gaan schijnen zal deze variant plaatsmaken voor Zin in de… Zomer. Deze kruidenthee is heerlijk verfrissend dankzij de combinatie van onder andere munt, citroengras en vlierbloesem.

Beide varianten zijn een samenstelling van een heerlijke en speciaal op het seizoen afgestemde melange van thee en kruiden. Zo is Zin in de… Winter een zoete en kruidige combinatie waardoor je van binnenuit verwarmd wordt. Zin in de… Zomer is juist een frisse combinatie die verkoeling brengt. Hierdoor krijg je echt een zomers gevoel en is de thee een lekkere dorstlesser!
Met deze nieuwe theeën wordt het elk seizoen nog eenvoudiger om van een kopje thee te genieten.

Net als de andere theesoorten van Piramide zijn beide varianten samengesteld uit de beste biologische thee en kruiden. Wat de nieuwe theeën zo bijzonder maakt is dat het smaakprofiel echt de sfeer van het betreffende seizoen oproept. De nieuwste theeën in het assortiment van Piramide staan garant voor een heerlijk genietmoment, samen of alleen. De Piramide Seizoensthee Zin in de… Winter is vanaf heden verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkels en reformzaken voor een adviesprijs van € 2,59.

< Terug naar overzicht